کانال تلگرام جهت سفارش و دانلود قسمت های رایگان (اینجا کلیک کنید)

اجرای Etude in G اثر دیونیزیو آگوادو توسط محمد قائدی | گیتاریست جلد ۴

Etude in G از قطعات آموزشی دیونیزیو آگوادو (Dionisio Aguado)، آهنگساز و نوازنده اسپانیایی گیتار کلاسیک، است.

این قطعه توسط محمد قائدی، هنرجوی گیتار علیرضا نصوحی، اجرا شده است. Etude in G در جلد چهارم مجموعه «گیتاریست؛ آموزش گام‌به‌گام نوازندگی گیتار» به تألیف و تنظیم علیرضا نصوحی قرار دارد و در روند آموزشی این مجموعه برای تمرین و توسعه مهارت‌های نوازندگی گیتار کلاسیک مورد استفاده قرار می‌گیرد.

درباره دیونیزیو آگوادو

دیونیزیو آگوادو (Dionisio Aguado، ۱۷۸۴–۱۸۴۹) از نوازندگان، آهنگسازان و مدرسان مهم گیتار کلاسیک در اسپانیا در سده نوزدهم بود. آثار آموزشی او، به‌ویژه اتودها و تمرین‌های تکنیکی، در شکل‌گیری ادبیات آموزشی گیتار کلاسیک اهمیت داشته‌اند. کتاب آموزشی Nuevo Método para Guitarra نیز از آثار شناخته‌شده او در زمینه آموزش گیتار است.

مشخصات اجرا

  • نام قطعه: Etude in G
  • آهنگساز: دیونیزیو آگوادو (Dionisio Aguado)
  • هنرجو: محمد قائدی
  • ساز: گیتار کلاسیک
  • منبع آموزشی: کتاب «گیتاریست» جلد چهارم
  • نام مجموعه: «گیتاریست؛ آموزش گام‌به‌گام نوازندگی گیتار»
  • مؤلف و تنظیم‌کننده مجموعه: علیرضا نصوحی
  • مدرس: علیرضا نصوحی

ویدئوی اجرای قطعه

ویدئوی اجرای Etude in G توسط محمد قائدی در همین صفحه قابل مشاهده است.

این اجرا بخشی از آرشیو هنرجویان گیتار علیرضا نصوحی است و نمونه‌ای از اجرای قطعات گیتار کلاسیک در چارچوب مجموعه آموزشی «گیتاریست» به شمار می‌رود.

[معرفی کتاب گیتاریست جلد چهارم ←]

[مشاهده آرشیو هنرجویان گیتار علیرضا نصوحی ←]

ویدیوهای مشابه
قطعه والس _ Waltz اثر دیونیزیو آگوادو | هنرجو مهراد باقری
دقیقه

قطعه والس _ Waltz اثر دیونیزیو آگوادو | هنرجو مهراد باقری

آکادمی آموزش گیتار علیرضا نصوحی

اجرای قطعه والس _ Waltz اثر Dionisio Aguado توسط هنرجو آقای مهراد باقری 14 ساله از آموزشگاه موسیقی چنگ اصفهان تنها آموزشگاه تخصصی گیتار در اصفهان. این قطعه از کتاب گیتاریست جلد 2 تالیف علیرضا نصوحی اجرا شده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سلام چطور می‌تونیم کمکتون کنیم؟
ارسال پیام در واتس‌اپ