3 قطعه جادویی گیتار کلاسیک که باید شنید…

در این مطلب قصد دارم 3 قطعه جادویی گیتار کلاسیک را معرفی نمایم که هر 3 قطعه جزء سخترین قطعات گیتار کلاسیک می باشند.

سونات مهتاب (Moonlight sonata)

این قطعه ساخته آهنگساز مشهور جهان لودویگ فان بتهوون آلمانی می باشد که توسط دستان قدرتمند بتهوون با ظرافت تمام برای ساز پیانو ساخته شد و بعد ها برای ساز گیتار نیز تنظیم گشت.

این قطعه را بتهوون برای معشوقه جاودان خود نوشته است. سونات مهتاب در کتاب جام آسایش نوشته علیرضا نصوحی به صورت کامل برسی شده است.

سونات مهتاب فرت گیری های بسیار دشواری دارد که به صورت مداوم در حال تغییر است و اجرای آن نسبت به قطعه آستوریاس وخاطرات الحمرا بسیار سخت تر می باشد.

آستوریاس (Asturias)

این قطعه جادویی توسط ایزاک آلبنیز برای پیانو ساخته شد و توسط گیتاریست محبوب اسپانیایی فرانسیسکو تارگا برای گیتار تنظیم شد. آستوریاس آنچنان شور و هیجانی دارد که هیچ گاه از شنیدنش احساس خستگی نخواهید نمود. تکنیک اصلی برای نوازندگی این قطعه ترمولو می باشد که تنها به دست گیتاریست های حرفه ای قابل اجرا می باشد.

خاطرات الحمرا (Recuerdos de la Alhambra)

خاطرات الحمرا به گوش تمامی گیتاریست های سبک کلاسیک قطعه ای شناخته شده می باشد که آرزوی نواختن این قطعه همواره با تمام گیتاریست های سبک کلاسیک همراه است. این قطعه آنچنان گیرایی و لطافتی دارد که از همان آغاز مخاطب را جادوی نوای خوشش خواهد کرد. آهنگساز این قطعه بسیار زیبا گیتاریست نامدار و بزرگ اسپانیایی فرانسیسکو تارگا می باشد.

درنوازندگی قطعه خاطرات الحمرا از تکنیک ترمولو استفاده می شود.

منبع: وبسایت رسمی علیرضا نصوحی

مطالب مرتبط
1 دقیقه

آموزش تمرین جهت گرم شدن دست برای گیتار

آکادمی آموزش گیتار علیرضا نصوحی

هنرآموزان مبتدی که تازه شروع به یادگیری گیتار کرده‌اند نیاز است تا با انجام تمریناتی انگشتان خود را گرم کنند. در این ویدیو ما ۲ تمرین را به شما خواهیم آموخت تا با انجام روزانه آن انگشتان دو دست خود را گرم و تقویت کنید تا پس از آن بتوانید اصولی گیتار را یاد بگیرید. […]

1 دقیقه

آشنایی کامل با ساز گیتار

آکادمی آموزش گیتار علیرضا نصوحی

در این مطلب قصد داریم با ساز دلنشین و خوش آوای گیتار آشنا شویم: ۱) از نظر قدمت قدمت ساز گیتار آن گونه که گفته می‌شود مربوط به بیش از ۳۶۰۰ سال پیش بر می‌گردد منشا گیتار مربوط به خاورمیانه و به احتمال زیاد ایران است و دلیلش این است که انتهای واژه تار در […]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سلام چطور می‌تونیم کمکتون کنیم؟
ارسال پیام در واتس‌اپ